Reclamă
Reclamă

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romașcanu, a lansat luni un atac virulent la adresa liberalilor, reacționând la declarația prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, privind organizarea alegerilor prezidențiale. Romașcanu a afirmat că ‘Rareș și compania au mari dificultăți în a-și vedea ostașul în turul 2, de aici și piruetele, de aici și explicațiile stupide’.

„Din acest motiv al lipsei de onoare, PNL nu a mai câștigat alegerile parlamentare din 1937”, a mai spus Romașcanu, adăugând că PSD își poate duce spre succes candidatul la prezidențiale, indiferent de data scrutinului. „Faimosul Rareș, omul care în afară de vorbe nu a produs nimic relevant în politica românească, continuă să facă piruete logice înspre a justifica ceea ce nu poate fi justificat prin prisma bunului simț comun. Faimosul Rareș s-a remarcat prin pupatul oricărui…inel care i s-a arătat în raza de acțiune a buzelor, preamărind orice efemeridă care a ocupat poziția de șef a partidului mirosind mai mult a Băsescu decât a Brătianu: Orban, Cîțu acum Ciucă. Iar lista e departe de finalizare căci rotația șefilor PNL e pe măsura elanului pupător al vorbetelui.

Acum ne spune că vor fi alegeri în septembrie doar dacă își va pierde mințile. Îl informăm cu respect că, deși diagnosticul putea fi pus de unii răutăcioși mult mai devreme, el are confirmarea oficială pe data de 03.03.2024”, scrie purtătorul de cuvânt al PSD pe Facebook.

Reclamă

Lucian Romașcanu a subliniat importanța onoarei în politică, susținând că ‘nu data alegerilor în sine este importantă, ci lipsa respectării unei decizii oficiale a unui partid care se vrea important în România. PSD își poate duce spre succes candidatul la prezidențiale, indiferent de data scrutinului. Rareș și compania au mari dificultăți în a-și vedea ostașul în turul 2. De aici și piruetele, de aici și explicațiile stupide privind respectarea legilor care nu păreau să existe în martie. Din acest motiv al lipsei de onoare, PNL nu a mai câștigat alegerile parlamentare din 1937. Și nu par să le mai câștige curând…’, a încheiat Romașcanu.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a considerat că premierul Marcel Ciolacu s-a grăbit cu întâlnirile cu partidele pentru a stabili data alegerilor prezidențiale și a precizat că nu este vorba de consultări, ci de discuții. Întrebat în ce condiții liberalii vor accepta prezidențialele în luna septembrie, el a răspuns ‘doar dacă ne pierdem mințile în noaptea asta’.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro