Într-un interviu acordat lui Tom Bradby, prințul Harry a recunoscut că între el și fratele său mai mare, prințul William, exista uneori discuții, doar că acestea se datorează faptului că nu sunt întotdeauna pe aceeași lungime de undă.

Reporterul l-a întrebat pe Harry despre vehiculațiile care au tot apărut în presă despre o posibilă ruptură între cei doi frați, iar acesta a răspuns fără să stea pe gânduri: „Cu siguranță suntem pe căi diferite în acest moment, dar întotdeauna voi fi aici pentru el, așa cum știu că și el va fi aici întotdeauna pentru mine. Acum nu ne vedem atât de des ca înainte pentru că ambii suntem la fel de ocupați. Dar îl iubesc. Majoritatea divergențelor pornesc din lucruri neînsemnate. Dar, ca orice frați, avem zile bune și zile rele.”

Deși în presă au circulat zvonuri cum că ar exista divergențe între soțiile celor doi frați, Meghan, ducesa de Sussex, și Kate, Ducesa de Cambridge, Harry a infirmat acest lucru, și a declarat că dacă există vreun dezacord, acesta ar fi între el și fratele său, nu între soții.

Mutarea lui Harry și Meghan din luna mai a fost pusă tot pe seama neînțelegerilor dintre cei doi frați, dar un apropiat al celor doi a declarat că Harry are nevoie de mai multă independență, iar William trebuie să se pregătească pentru momentul în care tatăl lor va deveni rege, iar mutarea era oricum inevitabilă.