Ilie Năstase și-a schimbat buletinul trecându-și domiciliul pe adresa soției și pare că nu va modifica nimic în acest sens. În presă mondenă în ultimele zile au circulat numeroase informații despre faptul că divorțul bate la uscelor doi soți.

Reclamă

Da, este adevărat, mi-am făcut buletin de Constanța. Pe Bulevardul Mamaia stau, este pe adresa soției”, a confirmat Ilie Năstase.

Reclamă

De-a lungul timpului între ”Nasty” și soția lui au mai existat tensiuni pe care cei doi nu le-au negat însă au trecut de fiecare dată peste acestea.  În urmă cu două  săptămâni Ilie anunță că așteaptă cu nerăbdare trecerea pandemiei pentru a pune la punct organizarea nunții.

Ilie Năstase a luat decizia de  ase mută la Ioana Simion în Constanța în 2019. Fostul tenismen a declarat atunci că vrea să scape de tentațiile din capitală și s ainceapa o viață nouă.

Evenimentul s-a suprapus cu o întâmplare care l-a nemulțumit pe fostul tenismen, care a declarat atunci că nu regretă plecarea.

Mai exact, anul trecut a fost redactată o broșură de către Primăria București în care erau cuprinse toate personalitățile marcante ale României.

În dreptul lui ilie Năstase, descrierea a fost este un fost jucător profesionist de tenis de câmp, a fost numărul doi mondial de două ori”. Acest fapt l-a supărat pe fostul numărul 1 mondial al tenisului.

”E adevărat că am fost și numărul 2 mondial, prin 1974 sau 1975. Că să ajungi numărul 1 trebuie să treci și pe la numărul 2. Dar am fost și numărul 1. Mai mult de atât nu se poate. Poate cei de la Primărie cred că a fi numărul 2 e maximum! Eu nu mă supăr, ei trebuie să se supere pentru că fac astfel de greșeli.Mă mut în Constanța! Poate și candidez la Primărie. ” a declarat Ilie Năstase la vremea respectivă.