Telefonul perfect pentru utilizatorii de rețele 5G a fost creat, în ciuda așteptărilor nu de Samsung sau Huawei. Chiar dacă piața telefoanelor a fost acaparată de aceste două companii, Honor X10 5G, reușește să le dea replica. Noul smartphone din seria Honor X este construit de la SoC Kirin 820. Acesta are un procesor care poate fi găsit și în Honor 30S.

Reclamă

Deținătorii de Honor X10 5G se vor bucura de un telefon care pune în evidență noua tehnologie 5G. Pe lângă scest factor deosebit are și un Android 10 și interfața MagicUI 3.1.1. Prețul variază în funcție de memoria RAM și spațiul de stocare pentru care optezi. Există trei variante: 6GB/64Gb, 6GB/128GB și 8GB/128GB. Telefonul are un slot ascuns în carcasă, cei care doresc memorie externă pot opta pentru carduri microSD de până la 256 GB. Telefonul se poate găsi în culorile Sapphire Blue, Midnight Black, Titanium Silver și Fiery Orange.

Telefonul Honor X10 5G și beneficiile sale

Telefonul beneficiază de panou Full HD+ cu o diagonală de 6,63 inci de tip IPS LCD. De asemenea are și  o rată de încărcare de 90Hz și o sensibilitate la atingeri de 180Hz. Putem regăsi și 4 camere, cea pentru selfie-uri are 16 megapixeli și utilizează un sistem periscopic. Putem să ne bucurăm și de o cameră ultrawide de 8 megapixeli și alta macro de 2 megapixeli. Camerele ar trebui să ofere fotografii de calitate și în condiții de lumină redusă. Acest fapt s-ar datora senzorului de 40 megapixeli care utilizează un sistem RYYB. Camera poate să filmeze în slow motion cu până la 960 de cadre pe secundă.

Reclamă

Telefonul are inclusă și opțiunea de autentificare biometrică, pe lateral se poate găsi un senzor de amprentă. Autonomia acestuia este asigurată de  un acumulator de 4300 mAh care se încarcă cu o putere electrică de 22,5W. Astfel, Honor X10 5G, este un telefon cu alte câteva atuuri, care, spune compania, ar face față pe piața monopolizată de Huawei și Samsung. Prețul variază în funcție de hardware și se încadrează între 245 de euro și ajunge până la 310 euro.