Un incident neobișnuit a avut loc la un supermarket din Sebeș, județul Alba, unde un telefon pierdut de un client în parcarea magazinului a fost inițial găsit și predat reprezentanților acestuia, doar pentru a fi furat ulterior din spațiul de depozitare. Evenimentul a culminat cu prinderea făptașului și recuperarea telefonului, care a fost în cele din urmă returnat proprietarului.

Duminică, după ce un client și-a scăpat telefonul în parcarea supermarketului, un alt vizitator l-a observat, ridicat și predat personalului magazinului. Telefonul a fost apoi depozitat într-un spațiu destinat păstrării bunurilor până la revendicarea acestuia de către proprietar. Cu toate acestea, un bărbat de 48 de ani a profitat de momentul de neatenție al angajaților și a sustras dispozitivul.

Descoperind furtul, echipa magazinului a alertat imediat autoritățile. Poliția a reușit să identifice rapid persoana responsabilă pentru sustragere, asigurând returnarea bunului proprietarului său legitim. Incidentul a fost confirmat de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Alba, care au oferit detalii despre desfășurarea operativă și soluționarea cazului.