În luna decembrie 2019 a fost lansată aplicația drop&go, prima de acest gen din țară, prin intermediul căreia poți să trimiți și să ridici hainele de la curățătorie, fără să faci drumuri în plus. Această aplicație funcționează momentan doar pe raza sectoarelor din București, urmând a fi implementat un plan național.

Reclamă

drop&go este o aplicație destinată tuturor persoanelor, fiind simplu și rapid de utilizat. Cine alege serviciile aplicației pierde doar 1 minut pentru a plasa comanda de ridicare a rufelor. În acest mod, utilizatorii pot folosi timpul destinat deplasării la spălătorie în scopuri personale.

„Ne-am dorit să dezvoltăm o aplicație care să le ofere oamenilor cea mai bună experiență de buying atunci când vine vorba de servicii de curățătorie – spălătorie a hainelor. De aceea, am gândit un serviciu ușor de folosit, accesibil, care presupune un minim de efort și puțin timp alocat. Acum, prin câteva click-uri, oricine poate trimite la curățătorie rufele într-un minut. Mai mult, am adăugat și elemente importante care cresc calitatea serviciului cum ar fi punga autosigilantă de unică folosință pentru plus de igienă sau umerașe de calitate. În procesul de dezvoltare a produsului ne-am uitat cu atenție la ce se întâmplă și în zona de livrare a mâncării. Acolo creșterea este explozivă și e clar de câțiva ani că românii își prețuiesc tot mai mult timpul. Considerăm că piața din România avea nevoie de o astfel de noutate, mai ales că publicul căruia ne adresăm e format din persoane active, din mediul urban, care își organizează viața prin intermediul telefonului și sunt foarte bine educate digital”, a declarat Cristian Toanchină, cofondator drop&go.

Reclamă

Aplicația drop&go caută să ofere servicii ireproșabile, partenerii fiind aleși după standardul  de calitate al fiecăruia.

Investiția inițială a fost de 300.000 de euro, bani cu ajutorul cărora sa creat legătura între spălătorii, livratori și clienții interesați.