Insomniile și somnul agitat reprezintă o problemă cu care mulți oameni se confruntă în ziua de astăzi, fiind adesea asociate cu ritmul alert al vieții și nivelul crescut de stres acumulat pe parcursul zilei.

Totuși, celebrul numerolog Mihai Voropchievici oferă o altă perspectivă asupra acestor tulburări de somn, susținând că trezitul între orele 3 și 5 dimineața indică faptul că o forță supranaturală încearcă să transmită un mesaj persoanei în cauză.

Conform lui Voropchievici, aceste momente specifice reprezintă o etapă în care se pot primi semnale provenite din lumea de dincolo. Totuși, această perioadă intensă poate fi însoțită și de coșmaruri, deoarece organismul intră într-o fază profundă de somn.

Ce înseamnă dacă te trezești între 3 și 5 dimineața

Numerologul a dezvăluit că, între orele 3 și 5 dimineața, o forță superioară își dorește să transmită un mesaj către individ. Această perioadă poate fi considerată ca fiind un moment în care se pot primi semnale relevante din viețile anterioare.

Trezitul în jurul orei trei dimineața poate fi interpretat drept un semn că îngerul nostru păzitor este în căutarea noastră, mai ales în cazul persoanelor care trec prin momente dificile în viața lor.

Nu face asta înainte de culcare! Îți vei strica garantat somnul
Sursa: Social media

Voropchievici sugerează că, în situații în care perspectiva părea sumbră și se resimțea o lipsă de soluții, ar fi oportun să se exploreze posibilitatea ca o forță superioară să încerce să comunice un mesaj către individ. Discutând cu îngerul nostru păzitor, acesta ne poate ghida și, în noaptea următoare, putem primi acest mesaj într-o manieră mai clară și coerentă.

De asemenea, există și o interpretare diferită în ceea ce privește trezitul înainte de ora 1 dimineața. Această situație poate semnifica existența dezamăgirilor și dificultăților cu care ne confruntăm în viață, care se pot repercuta și în visele noastre.

De exemplu, putem avea vise în care ne simțim dezamăgiți sau lipsiți de motivație. Pe de altă parte, trezitul între ora 1 și ora 3 dimineața poate fi un semn al nervozității pe care o experimentăm în viața de zi cu zi.