Nu contează dacă ai angajat un planificator de nuntă pentru a coordona întregul eveniment sau dacă o faci singură.

Miresele tind să încerce să aibă o mână de ajutor în fiecare element al zilei lor mari. Cu toate acestea, în ziua nunții, există câteva lucruri pe care NU TREBUIE să le faci sub nicio circumstanță. Nu ne interesează cât de tentată ești, îndepărtează-te de aceste lucruri în ziua cea mare.

Nu face asta

 

@ikim.anaDă-mi follow pentru mai multe ? #nunta #sfaturidenunta #romania♬ Marry You – Bruno Mars

Pe lângă aceste trei sfaturi extrem de utile, îți venim în ajutor cu idei salvatoare. Anumite lucruri îți pot dăuna, chiar dacă ți-ai dori din tot sufletul să le faci.

1. Sala de sport

Suntem la fel de mult pentru un antrenament ca orice fată sănătoasă. Dar dimineața nunții nu este momentul pentru a face cardio de mare intensitate sau pentru a ridica greutăți grele. Nu numai că ai putea să rupi o unghie sau să-ți faci o vânătaie urâtă, dar nu vrei să te doară mușchii atât de tare încât să nu poți rupe ringul de dans mai târziu în noaptea aceea.

2. Noua Fundație

Astăzi nu este ziua în care să încerci noul fond de ten pe care l-ai luat de la Sephora. Ține-te de produsele tale de înfrumusețare fidele sau poți lua sfatul artistului de machiaj profesionist.

3. Lenjeria

Sfat: va trebui să folosiți baia în mod regulat în ziua nunții și va fi destul de greu să folosiți toaleta cu rochia dvs. de couture. Nu adăugați mai multe bătăi de cap purtand lenjerie complexă, care necesită patru asistenți și un ferăstrău pentru a o da jos.

4. Mașina

Dacă trebuie să părăsești hotelul pentru a merge la întâlniri pentru coafură sau unghii, roagă o domnișoară de onoare sau o rudă să te conducă. Ultimul lucru de care ai nevoie este să fii stresată de trafic în dimineața nunții.

5. Bombonierele

Bombonierele sunt consumatoare de timp și grele. Și nu este o treabă pe care mireasa ar trebui să o facă în ziua nunții. Delegați toate legăturile și așezarea panglicilor pe mese unei rude sau unui prieten apropiat.