Actrița Diana Sar este foarte apreciată de multă lume, fiind considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi. Rolul din serialul „VLAD” de la PRO TV i-a adus celebritatea, iar pictorialele sexy i-au adus mai multă faimă. Vedeta a vorbit despre scenele ei de amor pe care le-a interpretat în filme.

Diana Sar este o  extrem de persoană discretă când vine vorba despre viața ei personală. Actrița a ieșit din distribuția serialului „Vlad”  în anul 2020, fiind nevoită să se reorienteze în carieră. Aceasta a decis să revină la cariera de model, iar acum spune că va prelua proiectele care vor veni.

Sursa: Social Media

Diana Sar se numără printre tinerii actori români cu o apariție de senzație și care emană bucurie și o atitudine dezinvoltă. Celebra actrița a pozat în mai multe ipostaze, dar pe platourile de filmare recunoaște că a avut multe emoții, mai ales când avea scene de amor.

 Actrița Diana Sar, confesiuni inedite despre prima ei scenă de amor într-un film

Diana Sar are 27 de ani și face parte din noua generație de actori ca se bucură de orice scenă interpretată. Vedeta a făcut parte din distribuția îndrăgitului serial „Vlad”, difuzat pe PRO TV, iar acum este implicată într-un proiect artistic. Diana Sar va avea un rol important în filmul „Dosarul 631”, un lungmetraj inspirat dintr-un fapt real.

Sursa: Social Media

Actrița va prezenta investigația jurnalistică a unui reporter TV pentru presupusele închisori zburătoare americane din România. Întrebată dacă are emoții atunci când filmează scene de amor, Diana a spus că acest lucru o emoționează dar o și provoacă.

„Joc în continuare în spectacolul de la Teatrul Național. „Noii infractori’ și din 13 mai apare și filmul „Dosarul 631′ în cinema. S-au ridicat restricțiile și vă aștept la cinema. În film o să joc o femeie puternică. Îmi place foarte mult pentru că știe ce vrea, comunică, are iubit și îi spune când nu îi convine ceva.

Vrea să schimbe anumite lucruri, când se îndoiește de ceea ce face el și are mare grijă de cariera ei.  Deci este o femeie mult mai puternică decât celelalte femei și fete pe care le-am jucat eu”, a mai povestit actrița.