Vedeta a arătat ce are mereu în geantă. Spre surprinderea multora, Bianca nu își umple geanta de farduri

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Apreciată pentru stilul său elegant și scump, oamenii au fost curioși să vadă ce are vedeta în geantă. Ce a arătat însă a fost neașteptat. În timp ce restul femeilor își umplu gențile cu diverse accesorii sau cosmetice, Bianca a ales să rezerve un loc animalului său de companie. 

Un detaliu la care nu s-ar fi gândit nimeni. Pe lângă lucrurile uzuale, precum portofel, telefon sau documente, ce poartă Bianca Drăgușanu în geantă este neașteptat. Animalul de companie al divei este un cățel, pe care Bianca îl poartă mereu în geanta sa, pe unde merge.

Ce se ascunde în geanta Biancăi Drăgușanu

Întrebată de un reporter despre obiectele pe care le are în geantă, vedeta a răspuns. Se pare că pe lângă portofel, documente și câteva cosmetice, Bianca își poartă animalul de companie în geantă. Diva a mai spus că este o femeie atipică, iar în geanta sa nu se găsesc foarte multe farduri.

„Reporter: Ce ai în geantă?

Bianca Drăgușanu: Am în geantă fix ce are o divă. Adică, nu. Și o divă în mașină are o pereche de sandale. A se vedea, cu toc de peste 10 cm. Uite, hai să-ți arăt ce am în geantă. În geantă am șalpii, pentru că nu pot să merg în ele. Arată bine, sunt scumpe, dar nu pot merge în ele. Șlapii, portofelul, niște documente, căștile, masca, picăturile de ochi, cheia, un ruj. Vezi, de obicei asta am în geantă ( n.r. un cățel de companie). Eu sunt o femeie mai atipică, nu umblu cu foarte multe farduri în geantă, dar cam așa umblu. Uite, așa am venit, așa plec (cu cățelul în geantă)

Reporter: Ce nu-ți lipsește niciodată din geantă?

Bianca Drăgușanu: Portofelul și telefonul, pentru că plătesc, am card pe el și plătesc, că e mai simplu

Reporter: Din portofel ce nu-ți lipsește niciodată?

Bianca Drăgușanu: Din portofel nu-mi lipsesc cardurile, documentele, adică buletinul. Și poza cu Sofia.”, a fost dialogul dintre Bianca Drăgușanu și reporter

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!