Tavi Clonda a trecut prin momente de panica dupa ce colegii lui de la Te cunosc de undeva au fost infectati cu coronavirus. Bărbatul a facut un prim test care a iesit negativ. Chiar si asa, nu a putut sta linistit. La cateva zile, sotul Gabrielei Cristea , l-a facut si pe cel de al doilea. Intreaga familie a fost panicata pana cand a ajuns rezultatul ultimului test.

Gabriela Cristea a povestit prin ce momente de groaza au trait. Pana ca sotul ei sa afle rezultatul testului, celor doi le-a fost extrem de greu. Mai ales din punct de vedere psihologic. Tavi Clonda si Gabriela s-au interesat despre ce presupune virusul. Acestia au citit numeroase articole legate de acesta si au invatat care siunt simptomele bolii. Din fericire pentru familia Clonda si cel de-al doilea test a iesit negativ. Asadar cei doi si micutele lor sunt in afara oricarui pericol.

‘În acest moment, totul este bine, Tavi este în afara oricărui pericol, și-a făcut două teste, care au ieșit negativ, și, în sfârșit, putem răsufla ușurați. Nu vă ascund însă că ne-a fost foarte greu. Am stat cu sufletul la gură timp de zece zile!!! Am luat la rând etapele…Foarte dificil totul, fiindcă și-a pus amprenta partea psihologică. Am văzut și noi, am citit în amănunt, la unii coronavirusul se manifesta într-un fel mai ușor, ca o simplă gripă, însă la alții, se manifesta mult mai greu, cu intubare și stat la pat. Numai în pielea unor astfel de oamenii să nu fii… și să aștepți un rezultat. E îngrozitor’, a declarat Gabriela Cristea pentru WOWbiz.ro.

Ce se întâmpla în cazul în care Tavi era confirmat pozitiv?

Gabriela Cristea a vorbit si despre planurile pe care ea si Tavi si le facusera in cazul in care rezultatul era pozitiv. A fost o perioada extrem de dificila pentru cei doi, iar gandurile lor s-au indreptat mai ales catre cele doua fete. Tavi si Gabriela si-au facut griji cu ce o sa se intample cu fetele in cazul in care ei vor fi confirmati pozitiv si internati la spital.

‘Mă gândeam, Doamne… dacă Tavi și eu vom avea probleme, ce vom face cu fetele, ne vom interna toți patru! Micuțele noastre sunt obișnuite să fie libere, să se joace în curte, în mediul lor, nici nu voiam să mă duc mai departe cu gândul! Bine că totul este în regulă și putem sta liniștiți. Bine, eu știu că soțul meu s-a protejat cât a putut la filmări și contează lucrul acesta, însă, se putea întâmpla orice și oricui, doar vedem și noi cum este situația. Este foarte dificil pentru cei care au probleme, Tavi vorbește cu ei în fiecare zi și îi spun ce greu le este în spital’, a conchis vedeta.