Gabriela Cristea a împlinit 48 de ani și arată mai bine ca oricând. Aceasta a avut parte de o surpriză în mediul online de la soțul ei, Tavi Clonda. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri sin spațiul monden. La aniversarea vârstei de 48 de ani, soțul ei i-a făcut o urare specială, adăugând și un videoclip cu fotografiile celor doi.

Prezentatoarea a revăzut imagini de la începutul relației lor și totul a fost emoționant. Gabriela Cristea se simte fericită și împlinită, având viața pe care și-o imagina. Alături de Tavi Clonda a construit o familie frumoasă, ei fiind și părinții a două fetițe.

Cântărețul a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru soția sa. Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă, având alături de ea un bărbat care o iubește atât de mult. Mai multe vedete ce o cunosc pe prezentatoare i-au trimis o urare cu ocazia aniversării sale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tavi Clonda (@taviclonda)

„Iubita mea, Gabriela, acum ceva timp eram doar doi necunoscuți,
acum suntem 4, family!
La mulți ani, iubita mea soție! Te iubesc la infinit!”,
a fost mesajul transmis de Tavi Clonda.

Zilele de naștere ale lui Tavi Clonda se petrec pe platourile de filmare

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează o poveste de dragoste foarte frumoasă. Cei doi au petrecut ziua de naștere a artistului pe platourile de filmare. Acesta își amintește de viața de dinainte de copii și recomandă ca timpul să fie petrecut așa cum se cuvine.

„Toate aniversările au fost pe platou, unde nu primeam doar un tort, ci mult mai multe, apoi mergeam acasă, nu aveam copii… Nu-mi aduc aminte viața dinainte de copii, ce făceam cu atâta timp liber.

Era relaxare totală, dădeam de mâncare la căței doar. Mă gândesc acum cât de mult timp liber au unii oamenii, să profite de el, că după ce vin copiii nu se mai poate.”, a povestit Tavi Clonda.