Tavi Clonda, de urgenţă pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu soţul Gabrielei Cristea:

Reclama

Reclama

Tavi Clonda a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor. Soţul îndrăgitei prezentatoare de la Antena Stars are probleme serioase cu spatele.

Tavi Clonda este foarte deschis cu fanii săi şi împărtăşeşte cu aceştia momente fericite, cât şi clipe mai delicate din viaţa sa. Acesta a fost şi cazul de faţă, pentru că Tavi Clonda a fost nevoit să ajungă la medic. Artistul are probleme cu coloana, astfel că a decis să se lase pe mâinile celor mai buni specialişti pentru ca uşor-uşor să scape de problema care nu îi dă pace.

Reclama

Şi pentru că a vrut ca fanii lui să ştie ce se întâmplă cu el, acesta a postat mai multe imagini din cabinetul medicului, oferind detalii exacte despre tratamentul primit.

„Decompresii vertebrale pe zona cervicală pentru tratarea afecţiunilor vertebrale. Elongaţii pe zona cervicală pentru tratatrea durerilor locale. Decompresie vertebrală în zona lombară pentru tratarea afecţiunilor locale”, a scris Tavi Clonda pe Instagram, alături de mai multe imagini din timpul tratamentului.

Tavi Clonda, vacanţă la munte alături de familie
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au avut parte de un weekend de poveste, pentru că cei doi alături de fetiţele lor au dat o fugă la munte, acolo unde s-au simţit excelent. Pentru că bucuria fetiţelor este cea mai importantă pentru ei, Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au decis să le răsfeţe pe Victoria şi pe Iris câteva zile la Sinaia, acolo unde s-au bucurat de relaxare şi de momente unice împreună.

loading...
ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii