Se pare că ghinionul se ține lanț de Gabriela Cristea și Tavi Clonda. După ce prezentatoarea tv a avut mai multe probleme cu piciorul în urma unei căzături, acum a venit rândul soțului ei să facă o vizită medicului. Se pare că și Tavi Clonda a suferit o accidentare, ce le-a trimis de urgență la medic. Ce a pățit artistul?

Tavi Clonda le-a mărturisit fanilor din mediul online că se confruntă cu unele probleme. Se pare că acesta a ajuns de urgență la medic, după ce s-a accidentat la fotbal. Deși inițial a crezut că e vorba doar despre o banală întindere se pare că lucrurile sunt mult mai grave. Atât de grave încât artistul nici nu a vrut să spună exact despre ce e vorba.

Tavi Clonda a mai mărturisit că din fericire a scăpat de operație, însă problema îi dă multe bătăi de cap. Acesta și-a sfătuit urmăritorii să fie extrem de atenți atunci când practică un sport, pentru nu a ajunge în situația lui.

„Am ajuns la medic, pentru că eu credeam că am o întindere, de vreo săptămână, de când am fost la Piatra Neamț, cu artiștii fotbaliști. Am făcut o mișcare greșită și s-a cam făcut treaba urâtă și vânătă. Am zis să vin la specialiști, să fac o ecografie, să mă vadă un ortoped, ceea ce am și făcut.

Nu pot să vă zic exact ce am, pentru că vă speriați. Oricum, nu este de operat. Ideea este alta. Dacă aveți copii sau cunoștințe, nu-i lăsați să facă sport de unii singuri. Apelați la specialiști. După o vârstă, apar probleme”, a spus Tavi Clonda.

Tavi Clond a ajuns de urgență în cabinetul medicului! Ce a pățit soțul Gabrielei Cristea. „Nu pot să vă zic exact ce am, pentru că vă speriați”
Instagram

Ce a pățit, de fapt, Tavi Clonda?

Deși nu a vrut să le spună internauților exact cu ce problemă se confruntă, Tavi Clonda a oferit în cele din urmă câteva detalii. Acesta a dat de înțeles că este vorba despre o problemă în zona inghinală.

„Multă lume din generația mea cred că a procedat la fel. Mulți băieți, ce vedeau la TV li se părea că pot să facă și ei. Adică? Făceam șpagatul. Am reușit mult timp. Acum nu mai fac.

Probabil, mai mult ca sigur, am forțat mușchii inghinali. Acum, pentru că nu am făcut încălzirea adecvată unui meci de fotbal, s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu acei mușchi forțați în copilărie”, a mai spus Tavi Clonda.