Suferința și durerea la care au fost Taurii supuși în ultima perioadă îi vor face să clacheze

Clipe de coșmar îi paște pe nativii născuți în semnul zodical al Taurului. Deși au făcut eforturi majore pentru a se menține pe linie de plutire și a nu claca, din păcate este aproape imposibil. Problemele și greutățile pe care le-au traversat în ultimul timp i-au determinat pe aceștia să rupă orice legătură cu lumea exterioară. 

Din păcate, maoritatea Taurilor au nevoie de tot suportul și ajutorul celor din jurul lor. Nu vor mai fi ei pentru o perioadă de timp, încât vor trece prin cât mai multe transformări. Chiar dacă acum nu se află în cel mai bun moment al vieții lor, totul este așezat pentru a-i ajuta să devină cea mai bună variantă a lor.

Taurii vor trece prin momente grele. Vor face tot posibilul pentru a-și rezolva problemele

social media

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt caracterizate de sensibilitate și emoții profunde. Sunt persoane extrem de empatice și fidele persoanelor și situațiilor din viața lor. Nu se lasă manipulate și mereu sunt acolo pentru cei dragi.

Despre Taurii însă, partea mai puțin plăcută este că sunt persoane predispuse stărilor de depresie și anxietate. Acesta este un motiv în plus pentru care stările depresive pot fi activate mult prea repede.

Cea mai puternică rugăciune pentru a scăpa de depresie

Iartă-mă, Tu Doamne, pentru mulţimea păcatelor mele și vindecă-mi povara patimilor. Ajută-mă, Doamne, să alung patimile care lucrează înlăuntrul meu. Ridică de la mine laţul cel greu al păcatului. Indepărtează-l de la mine pentru totdeauna pe vrăjmaşul şi potrivnicul. Adu odihnă, Doamne, în viaţa şi sufletul meu.

social media

Curăţeşte-mă de toată întinăciunea trupului şi a duhului. Scapă-mă de duhurile viclene care-mi aduc întuneric, deznădejde şi durere. Apăsarea şi frica şi înrobirea gândurilor mele să nu mă mai cuprindă nicicând, dacă aceasta este, Doamne, voia Ta.

Aşa încât bucurându-mă şi veselindu-mă să Te slăvesc, să Te laud şi să cânt Milostivirea Ta, să-L preamăresc pe Părintele şi pe Preasfântul Duh, pe Mângâietorul tuturor oamenilor. Amin. 

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!