Scene haotice la un rodeo din Statele Unite, unde un taur a scăpat din arenă și a trecut prin tribune, rănind cinci oameni. Incidentul s-a petrecut în timpul unei reprezentații în care taurul era hăituit în arenă, iar spectatorii cântau un cunoscut cântec country patriotic.

Taurul, într-o încercare disperată de a scăpa, a sărit gardul de doi metri care delimita arena de tribune și s-a năpustit asupra spectatorilor. În timpul incidentului, animalul a luat în coarne doi oameni, printre care și un adjunct al șerifului, provocând panică și haos în rândul publicului.

În urma panicii create, cinci persoane au fost rănite. Doi dintre acestea au fost loviți direct de taur, în timp ce ceilalți au fost răniți în îmbulzeala și haosul care a urmat. Toate victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, dar niciuna nu a necesitat internare.

După ce a provocat panică în arenă, taurul a fost în cele din urmă capturat. Veterinarii l-au examinat și au constatat că animalul este nevătămat, în ciuda incidentului.

Rodeourile, spectacole tradiționale populare în Statele Unite, implică adesea utilizarea taurilor, iar măsurile de siguranță sunt intensificate pentru a preveni astfel de incidente. Cu toate acestea, evenimentul recent a ridicat întrebări privind siguranța spectatorilor și gestionarea situațiilor de criză în timpul acestor spectacole.