Fiica de pastor, Lidia a dat cărțile pe față și a recunoscut că are un tatuaj într-un loc destul de ferit de privirile curiosilor.

Reclamă

Cântăreața le-a arătat fanilor ei că nu se plictisește în izolare.  Ea profită de timpul liber pentru a-și crea o relație și mai puternică cu fanii săi și pentru a se apropia de ei. Lidia Buble organizeaza sesiuni de întrebări pe retelele de socializare și le răspunde acestora fără nicio urmă de reținere, la cele mai… îndrăznețe curiozități.

Un admirator înfocat de-al vedetei a întrebat-o dacă are vreun tatuaj, iar răspunsul Lidiei Buble i-a lăsat pe toți muți de uimire! După cum artista a recunoscut, desenul este situat într-o zonă mai intimă, de aceea nici nu îl poate arăta. Doar Răzvan Simion are acces în zonele acelea…

Tot ea a mărturisit că nu vrea să se oprească aici și că are planuri mari după sfârșitul pandemiei, vrea mai multe tatuaje.

„Da, dar este foarte intim și nu îl pot arăta. Dar am unul singur. Mai vreau să îmi fac două sau trei, dar foarte mici, foarte discrete, după ce trece toată nebunia asta”, a spus Lidia Buble pe Instagram, în cadrul unui InstaStory.

Un alt fan i-a spus artistei că i-a observat tatuajul, iar acesta se află undeva deasupra posteriorului.

„Ai postat o poză de la plajă unde se vedea puțin și tatuajul. Este deasupra feselor”, i-a scris fanul.

Amuzată, Lidia Buble i-a răspuns acestuia destul de ambiguu.

„Măi… da, e pe acolo pe undeva”, i-a răspuns artista.