Tatăl celor două surori s-a mutat la Bacău într-o garsonieră mică. Asta din cauza datoriilor pe care le avea acumulate. Bărbatul este nevoit să se descurce cu puținii bani care constau în pensia lui. Emil Gabor susține că nu este supărat pe fiicele sale pentru că l-au lăsat în această situație. Tatăl surorilor Gabor este de părere că acestea nu sunt obligate să îl ajute.

Reclamă

Tatăl singur și bolnav, fetele dive peste hotare

Tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor a apărut destul de puțîn în viață publică. Emil Gabor a rămas singur pe lume atunci când soția să a murit în anul 2013 omorâtă de o stanca. Fiicele sale au plecat din  România în urmă cu 8 ani timp în care s-au mai întors foarte rar.  Acum bărbatul a rămas complet singur, bolnav și cu datorii acumulate. Cu toate acestea el nu este supărat deloc pe fiicele lui, despre care susține că îl ajută atunci când pot ele. Mai mult, Emil Gabor susține că acestea au viețile lor și nu au nici un fel de obligație față d eparintele lor.

Reclamă

”Ei… când pot și ele. Dar, ce, sunt obligate? Doar nu sunt înfiatul lor. Eu am muncit la viața mea, am o pensie… că în România. Nu pot să vă spun ce pensie am, e secret asta. Am crescut 3 copiii și, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Monica nu poate veni. Mi-a zis că nu poate să ajungă că nu sunt gata nu știu ce acte, sunt niște legi acolo la americani.Am vorbit cu ea chiar a două zi cum a auzit că sunt internat în spital. Mi-a dat telefon și înainte de Revelion. La noi Revelionul este noaptea la 12.00, la ei, a două zi, la 14.00.Cu Ramona nu n-am putut să vorbesc. Când e la chinezi, când e la indieni, are contracte multe și umblă mult, prin toată lumea asta.” a declarat Emil Gabor

Tatăl celor două dive este resemnat în ceea ce privește plecarea fetelor în străînătate. Deși pare trist, acceptă acest fapt. Putina lume stie ca Monica si ramona mai au o sora plecata de asemenea in strainatate.

”’Am crescut 3 copiii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă ține, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici,nu în strainanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu” a mai adăugat bărbatul.

 

Tatăl  surorilor Gabor, singur si sarac