Accidentul mortal a fost surprins de o cameră de supraveghere. Secvenţele sunt sfâşietoare. Polițistul avea o viteză ilegal de mare în momentul în care s-a produs tragedia. Copilele au sesizat că acesta nu dă semne să se oprească la trecere și au început să alerge pentru a traversa mai repede. 

Doar una dintre fetițe a rămas în viață. Impactul atât de mare cu mașina vinovatului a aruncat-o până pe cealaltă parte a străzii. Din păcate, Raisa, nu a supraviețuit. Polițistul a luat-o pe capotă și abia după 50 de m a reușit să oprească. Frână a aruncat-o direct la pământ și nu a avut șanse de supravițuire.

Ce a declarat tatăl Raisei despre polițistul care a ucis-o

Oricărui părinte îi este dificil să își îngroape copilul. Cu atât mai mult la o vârstă atât de fragedă ca a Raisei. Familia ei nu își poate șterge durerea din suflet. Însă în puținele momente de luciditate, aceștia vor dreptate pentru copilul lor. Tatăl ei a declarat că dacă autoritățile nu se vor ocupa de asta, oricum roata se va întoarce pentru polițist.

„A fost greu, a fost foarte greu. (…) Suntem în ianuarie şi ar trebui să fie numai zăpadă şi ger, dar soarele ăsta a ieşit numai pentru ea, ca să îi lumineze calea. Să ştiţi că Dumnezeu face în aşa fel încât şi acest poliţist o să plătească şi el tot cu viaţa, pentru fata mea”, a spus tatăl Raisei Nicoleta, pentru Antena 3.

Bărbatul nu vrea să accepte nicio mușamalizare din partea autorităților. Acesta vrea să i se acorde pedeapsa corespunzătoarel celui care i-a ucis fiica.

Tatăl Raisei, adolescenta accidentată mortal pe trecerea de pietoni vrea dreptate pentru fiica sa. Ce a declarat despre polițistul care a ucis-o: „O să plătească și el tot cu viața”
Social Media

„Eu sper că autoritățile o să-și facă treaba și datoria, pentru că totuși e un copil care nu ar fi trebuit să plece așa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul. Eu sper că o să fie bine, dar toți trebuie să ne gândim că trăim în România. Și trăind în România s-ar putea ca totul să fie mușamalizat, toți să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e”, a continuat tatăl fetiței.

Cum au reacționat părinții ei atunci când au fost anunțați că a decedat

Fetița a fost mutată în ambulanță cât de repede s-a putut. Medicii au efectuat mai multe manevre de resuscitare pentru a-i salva viața, însă a fost în zadar. Părinții micuței așteptau cu sufletul la gură lângă mașina de salvare, însă anunțarea decesului le-a tăiat respirația. Tatăl Raisei nu s-a putut stăpâni și a dat cu telefonul de pământ în fața polițiștilor. Vestea sfășietoare a lovit-o și pe mama ei, care a început să plângă apoi.

 „A murit! Aoleeu, copilaşul meu bun. Raisa mea bună”, a izbucnit în lacrimi tatăl ei.

Martorii cer dreptate familiei și acuză poliția că au vrut să îl acopere pe vinovat. Agentul ar fi sunat întâi la colegii săi de la poliție și abia după la ambulanță.

Dacă furi o pâine, la puşcărie, dacă ţi-a omorât copii nu-ţi face nimica! HUO!”, spune un martor.