Petre Roman își sărbătorește astăzi alături de familie, ziua de naștere. Fiica lui din prima căsătorie, Oana Roman i-a făcut o urare neașteptată chiar în timpul unei emisiuni în direct. Relația celor doi a fost una destul de rece mai ales după divorțul politicianului de Mioara Roman.

Vedeta comunică rar cu tatăl ei

Oana Roman a povestit de multe ori despre lucrurile care au afectat-o în ceea ce îl privește pe tatăl ei. Vedeta susține că divorțul acestuia de mama ei a fost cel mai traumatizant moment de pâna acum. De altfel, Oana a dezvăluit și faptul că Petre Romam se întâlnea încă din timpul relației cu Mioara Roman cu actuala lui parteneră, cântăreața Silvia Chifiriuc. Întrevederile celor doi amorezi la vremea respectivă aveau loc într-o locuință situată în același bloc cu cel în care Oana locuia singură atunci.

După definitivarea divorțului, Mioara Roman a rămas pe drumuri, prezentatoarea fiind cea care i-a purtat acesteia de grijă ulterior. Mama Oanei locuiește încă de acum câțiva ani cu aceasta și se asigură că femeia care i-a dat viață are parte de tratamentul medical necesar de care are nevoie. Cu toate că face față cu brio acestor provocări nu de puține ori, vedeta a dezvăluit că simte lipsa tatălui ei în calitate de sprijin. Cei doi vorbesc și se întâlnesc destul de rar, iar asta pentru că politicianul nu vrea să interacționeze în nici un fel cu fosta lui soție, Mioara.

Având în vedere că astăzi acesta își celebrează ziua de naștere, prezentatoarea i-a transmis în direct în cadrul emisiunii Xtra Night Show un mesaj.

„La mulți ani, tati, să fii sănătos și minunat și mi-e dor de tine! Sunt născuți în aceeași zi și este și poveste foarte frumoasă, pentru că părinții mei când s-au cunoscut, tata a invitat-o pe mama la masa iar ea a spus îmi pare rău, nu pot să vin că este ziua fetei mele.’ Și tata i-a zis: Da, dar este și ziua mea. Cum facem?’. Astăzi este o zi specială. Să fii cool ca până acum”, a spus Oana în emisiune.

Petre Roman a fost în urmă cu câteva săptămâni acasă la fiica lui. Oana a profitat de momentul în care mama ei era internată într-un centru medical de recuperare și l-a invitat pe părintele ei să vadă locuința pe care și-a achiziționat-o pe propriile puteri.