Unul dintre producătorii lui Jador, Ovidiu DeSanto, mărturisea că deține drepturile de autor asupra numelui de scenă pe care artistul îl are. Acum, tatăl lui Jador, Romeo Dumitrache, a mărturisit că fiul acestuia își va păstra numele. 

Tatăl lui Jador, Romeo Dumitrache, a susținut faptul că băiatul său își va păstra numele de scenă. Pe de altă parte, producătorul acestuia, Ovidiu DeSanto, susținea sus și tare faptul că el deține drepturile de autor asupra acestuia.

social media

Tatăl lui Jador susține că artistul nu-și va schimba numele de scenă

Cu ceva timp în urmă, DeSanto i-ar fi cerut lui Jador suma de 100.000 de euro pentru numele de scenă. Ei bine, tatăl manelistului a dorit să lămurească acest lucru și a mărturisit că baiatul său își va păstra numele de scenă. Mai mult, se pare că situația nu este chiar așa cum a prezentat-o producătorul.

Romeo Dumitrache susține că a urmărit de la bun început cariera fiului său. De asemenea, acesta știe că Jador nu a fost primul nume de scenă al manelistului.

„Situația asta nu e deloc așa cum susține băiatul acela. Sunt niște aberații, ca să le spun așa! Jador a fost și va rămâne numele de scenă al băiatului meu!”, a mărturisit tatăl lui Jador, Romeo Dumitrache, pentru playtech.ro

Care a fost primul nume de scenă al artistului

Romeo Dumitrache a mărturisit faptul că, primul nume de scenă a lui Jador a fost, de fapt, Mister Jo. Mai mult, acesta a mai spus că numele cu care este acum cunoscut de o țară întreagă este inventat de fiul său.

„Mister Jo a fost primul său nume sub care a cântat. El l-a inventat și cu acesta s-a lansat. Nu știu de unde l-a scos pe acest Mister Jo și nici cum acesta s-a transformat peste timp, nu foarte mult, în Jador. Ceea ce știu însă este că denumirea asta, cea de Jador, a venit din partea băiatului meu, nu din altă parte! De aceea vă asigur că Jador va continua să urce pe scenă!”, a mai spus acesta, pentru sursa citată mai sus.