Împăcare de zile mari în lumea mondenă! Se pare că Jador și Georgiana Elisei sunt din nou împreună, dar țin acest lucru ascuns de câteva luni bune. Cel care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți este chiar tatăl artisului. Romeo Dumitrache a povestit pentru playtech.ro că vedetele s-au împăcat de câteva luni bune, dar din câte poate observa nu își doresc să dea prea mult detalii despre această situație.

Jador și Georgiana Elisei s-au împăcat

Tatăl manelistului se bucură tare mult pentru ei, pentru că îi place enom cum se înțeleg în momentul în care sunt împreună. În plus, când mai vorbea cu fiul lui la telefon, iubita lui era prin preajmă, pentru că o auzea. Jador are și planuri de viitor cu iubita sa, pe care  o consideră femei vieții lui.

 

“Eu ştiu că s-au împăcat. De câteva luni bune, chiar. Dar văd că nu doresc să vorbească despre asta. Poate au decis să schimbe puţin strategia, să vadă cum merg lucrurile între ei şi în alt mod, nu ştiu. Dar ceea ce ştiu e că m-am bucurat foarte tare, fiindcă îmi plac foarte mult cum se înţeleg când sunt împreună. Am mai vorbit cu Jador la telefon şi era şi Georgiana în preajmă, căci îi auzeam glasul. Sau numele ei apărea în diverse planuri de viaţă ale fiului meu.”,a declarat tatăl lui Jador, Romeo Dumitrache.

Gerogiana Elisei estea cea mai importantă femeie din viața sa, la care a apreciat faptul că îl iubește pentru cine este cu adevărat, încă de pe vremea când nu era cunoscut în România. Jador nu a recunoscut că sunt împreună, dar acum în urma declarațiilor pe care le-a făcut părintele său, fanii sunt curioși să vadă dacă va confirma relația.

„Femeia aia este și va fi dragostea vieții mele. Nu suntem împreună. Este cea mai importantă femeie pentru mine. Nu e vreo frumusețe, este o fată drăguță, pe placul meu, dar nu are nici silicoane, nici botox, dar așa o iubesc eu, așa cum e ea. Nu știu de ce, ne știm de când eram micuți. Am și lucrat împreună, am fost și colegi de facultate. Este o poveste lungă, și frumoasă, doi adolescenți care s-au iubit”, spune Jador, acum ceva timp.