Mesajul Loredanei Groza pentru tatăl ei.

Se pare că Loredana Groza o ține din petrecere în petrecere, exact așa cum ne-a obișnuit. Așadar, astăzi, Loredana își serbează tatăl, care a împlinit vârsta de 85 de ani. Cu ocazia acestei zile importante, vedeta a decis să-i transmită acestuia un mesaj în mediul online. Ce i-a transmis veddeta, tatălui ei, Vasile Groza. 

Scriitorul Vasile Groza, care este totodată și tatăl Loredanei Groza, a împlinit astăzi vârsta de 85 de ani. Tatăl artistei se simte nemaipomenit și arată grozav la această vârstă înaintată. De asemenea, scriitorul își încântă aproape în fiecare zi internauții cu câte o poezie nouă. Vasile Groza postează zilnic, pe pagina sa de Facebook poezii.

Așadar, cu ocazia acestei zile importante, fiica sa, Loredana Groza, a decis să-i transmită tatălui ei un mesaj, pe rețelele de socializare.

social media

Mesajul Loredanei Groza pentru ziua de naștere a tatălui ei

Loredana Groza și tatăl ei au o relație foarte apropiată. Nu o spunem noi, ci postările din mediul online sunt dovada vie în acest sens. Astăzi, este o zi foarte importantă în familia Groza. Tatăl artistei, scriitorul Vasile Groza, a împlinit astăzi vârsta de 85 de ani.

Așadar, cu această ocazie importantă, Loredana a ținut să-i transmită tatălui ei, Vasile Groza, un mesaje emoționant, din suflet, pentru acesta.

„La Mulți Tata!!! 85 pe 5-8!!! Happy Birthday Daddy, My Lyon King! În fiecare zi când mă trezesc dimineața și te am aproape, îi muțumesc lui Dumnezeu pentru încă o zi binecuvântată alături de tine!! Tu ești Poetul meu, cel mai dibaci Povestitor.. să te văd scriind zi de zi , de când mă stiu, este o mare inspirație!! Nu știu de unde-ți mai vin toate ideile astea pentru poeziile și romanele tale,la ce sursă ești conectat. Ești un model de dăruire și pasiune în tot ceea ce faci!! De aproape 9 ani pe pagina ta de pe Facebook , „O poezie pe zi’” @vasilegroza ,n-a fost o zi în care să nu publici o poezie așa cum ai promis!!

Pentru tine durerea fizică nu există, ai trecut peste orice!! Și când ți-e mai greu știi cum să-i binedispui pe toți în jurul tău cu glumele tale. Sa te țină Dumnezeu sănătos și în putere și să ne bucuri cu harul tău, să-i faci fericiți în continuare pe toți cei care se hrănesc cu imaginația și înțelepciunea ta în fiecare zi!!! Mulțumesc Tataie!!! Te iubesc nesfârșit’’, a scris artista pe rețelele de socializare.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.