Vestea a venit în această dimineață când a fost anunțat decesul lui Constantin Tudose, tatăl fostului Premier al României. Se pare că acesta s-ar fi infectat cu noul coronavirus având și alte comorbidități.

Constantin Tudose avea 82 de ani și a contactat virusul de la un vecin. Informația despre moartea lui a căzut că un trăznet în această dimineață,

A fost intubat câteva zile

Tatăl politicianului a fost depistat săptămâna trecută pozitiv în urmă testului de coronavirus. Acesta a fost transportat la Institutul matei Bals unde a rămas intubat până astăzi. din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i îmbunătăți starea de sănătate. Decesul acestuia a fost declarat în această dimineață. Anunțul a fost făcut de publicația Obiectiv Vocea Brăilei. Trupul neînsuflețit va fi depus miercuri 15 iulie la Capela din Cimitirul Sf Constantin și Elena din Brăila.  De asemenea înmormântarea și slujba de ihumare au loc în aceeași zi la ora 13:30.

Tatăl lui Mihai Tudose a urmat o perioada un tratament administrat la domiciliu. Potrivit informațiilor publice, medicul care l-ar fi ajutat pe Constantin Tudose cu actul medical este deja declarat pozitiv și internat în spital.

 Cine este Mihai Tudose

în vârstă de 53 de ani, Mihai Tudose este fost Premier al României, în prezent având funcția de europarlamentar.Perioada în care și-a desfășurat activitatea că executiv a fost între iunie 2017 și ianuarie 2018.

Conform Wikipedia, ”Mihai Tudose s-a născut la dată de 6 martie 1967, Brăila, și este un politician român, ales deputat de Brăila în Parlamentului României din partea partidului PRO România. Acesta a îndeplinit funcția de prim-ministru al României din 29 iunie 2017 până la demisia să din dată de 16 ianuarie 2018. De asemenea, de la momentul vacantării postului de prim-ministru al României, asigurarea interimatului a fost efectuată de Mihai-Viorel Fifor (16 ianuarie 2018 – 29 ianuarie 2018).”

 

Tudose a debutat că sed de birou senatorial în anul 1992. Ulterior acesta a fost consilier județean însă a exercitat și funcția d ejurist. Începând cu anii 2000, europarlamentarul a reprezentat Brăila în Camera deputaților. În anul curent, Mihai Tudose este președinte al Comisie pentru politică economică, reforma și privatizare din Camera Deputaților.

 

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.