Daniela Crudu s-a mutat împreună cu tatăl și sora sa într-o locuință din cartierul Ferentari, apropiații acesteia spun că nu a dorit să meargă la apartamentul acesteia, ci sa stea alături de familia acesteia unde se simte în siguranță.

Tatăl vedetei la aflarea nefericitului eveniment nu a avut cuvinte pentru a descrie situația în care se afla fiica lui, însă acum de când aceasta este sub protecția sa spune ca se simte bine, se odihnește, medicamentele își fac efectul și se bucură ca lucrurile au luat-o pe drumul cel bun.

” Ea se simte bine. Ia unguente, se tratează, a mai luat nişte calmate. Totul este bine. Nu are dureri, ia ce i-a dat medicul. Alifii pentru picioare pentru că a fost desculţă… Dar e bine. E tânără şi se reface rapid. Echimozele de pe faţă aproape i-au trecut… Medicul i-a prescris o reţetă, sora a fost şi le-a luat, ia medicamentele necesare… Eu sunt mulţumit că merge spre bine. Momentan doarme, se odihneşte. A stat până mai târziu, a mai vorbit la telefon. „

În momentul de față Daniela nu a depus plângere împotriva iubitului ei, însă are la dispoziție 90 de zile pentru a-l acuza pe aceasta pentru vătămare corporală.