Tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, ca fiecare dintre noi, se află în izolare la domiciliu. În urma unui interviu, acesta a făcut declarații în ceea ce privește relația pe care o are cu fiica sa, Andreea Bălan, și cu cele două nepoate, dar și despre cum își ocupă timpul acum acasă, în plină carantină.

Cum acesta nu-și mai poate desfășura activitea în plan profesional din cauza pandemei de coronvirus, mărturisește că nu își neglijează elevii și se pregătește intens să intre cu forțe proaspete atunci când pandemia de coronavirus va dispărea. De asemenea, Săndel Bălan menționează faptul că este destul de atașat de fiica și nepoatele lui. Aceștia țin legăura zilnic și distanța nu reprezintă un impediment pentru ei.

„În această perioadă m-am autoizolat la domiciliu, în Ploiești și nu pierd timpul. Îmi ocup aproape toată ziua scriind melodii pentru tinerii artiști care vor să devină cunoscuți în showbizul nostru și mă pregătesc de momentul în care totul va reveni la normal, căci această perioadă de izolare nu va dura o veșnicie. Din vară cred că va începe sezonul concertelor organizate de primării, atât pentru artiștii pe care îi manageriez, cât și pentru fiica mea, Andreea Bălan”, a mărturisit acesta.

„Țin aproape zilnic legătura cu soția și cu Andreea Bălan, căci ele stau la București. Mă interesez îndeaproape de starea lor, dar și de starea nepoțelelor mele pe care le iubesc foarte mult și de care mă bucur enorm”, a declarat Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan.

Activitatea profesionlă a lui Săndel Bălan este destul de înfloritoare. Acesta este un artist foarte cunoscut la noi în țară. Se ocupă de foarte mulți copii pentru a ajunge pe culmile succesului, așa cum s-a întâmplat și cu fiica sa, Andreea Bălan.