Tatăl Andreei Bălan a rupt tăcerea: „Andreea ne-a interzis să dăm declaraţii”

După ce o țară întreagă s-a îndurerat la aflarea cumplitei vești, Andreea Bălan, aflată în prag de divorț se găsește din nou în centrul atenției, iar tatăl ei nu a întârziat să ofere primele declarații.

Surprins în compania unei tinere, soțul Andreei, George bălan, a decis să se întoarcă în incinta locuinței lui, unde s-a jucat cu Ella și Clara, făcând publice pe internet pozele cu joaca celor trei.

În timpul momentului de joacă, Andreea Bălan  posta pe rețeaua de socializare Instagram o fotografie la care a adăugat o descriere care dă de gândit multora dintre noi: ‘Există doar o singură fericire în viaţă: să iubeşti şi să fii iubit’.

Cu toate că mult îndragitul cuplu nu a confirmat încă presupusul divorț, distanța dintre cei doi pare să se fi accentuat.

„Nu avem nimic spus. Andreea ne-a interzis să dăm declaraţii despre acest subiect’, a declarat tatăl Andreei Bălan potrivit Impact.ro.

Lasă un răspuns

După Daniela Crudu, Vica Blochina a ajuns la spital de urgenţă

Marcel Ciolacu, mesaj către Klaus Iohannis și Ludovic Orban: „Au înțeles măcar în al 12-lea ceas să îi pună capăt crizei!”