TARON  aa anunțat în urmă cu scurt timp că un pas prioritar în cadrul companiei este adăugarea de noi rute pentru călători. scopul acestui demers este și de a aduce aportul în relansarea turismului românesc. TAROM este de părere că o alianța cu HoreCa având același scop comun, poate redresa economia și tutirsmul.

Reclamă

 

Reclamă

TAROM va opera noi rute

Tarom a a anunțat cadeciziile legate de noile reute au fost deja discutate. mai mult, toate zboruruile de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu s evor face în condiții de maximă siguranță. Noile rute care vor susține turismul românesc vor fi intrduse din luna iulie. Prin intermediul acestor, românii din vestul țării de exemplu vor ajunge pe litoral în câteva zeci de minute. Reprezentanții TAROM iau acest demers că pe un pilon de susținere a business-urilor romaanesti. Dacă hotelierii de pe litoral erau sceptici vizavi de acest sezon, noi inițiative se ivesc pentru un turism la nivel cel puțîn mediu.

 

„Acum că restricţiile încep să se ridice, ne reluăm activitatea şi facem ce ştim mai bine, conectăm România. (…) Dacă distanţa de la Timişoara până pe litoral se parcurge cu autoturismul în aproximativ nouă ore, cu avionul durează doar o ora. Ştiu că mulţi români aşteptau introducerea acestor rute.  Sunt convins că, având această facilitate, mulţi dintre noi vom redescoperi România şi vom contribui la susţinerea turismului autohton”, a precizat George Barbu, director general TAROM.

Rutele speciale pentru români

TAROM a gândit rutele speciale pentru a interconecta orașele mari. Respectiv, se vor opera zboruri către Constanța din Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca.

TAROM va opera noi zboruri

„Aviaţia şi domeniul HoReCa, două sectoare ale economiei afectate în urma restricţiilor impuse .(…) Vor putea limita efectele acestei crizei printr-un plan comun de acţiune. TAROM anunţă că, începând cu luna iulie, va introduce noi rute interne, care să susţină repornirea turismului românesc. Astfel, românii din vestul ţării vor putea ajunge pe litoral în mai puţin de o ora. Rutele noi operate de TAROM vor fi: Timişoara – Constanţa – Timişoara; Oradea – Constanţa – Oradea; Cluj Napoca – Constanţa – Cluj Napoca”, se menţionează în comunicat.