Se dă startul ultimului târg de nunți din sezonul 2023

Astăzi, la Palatul Parlamentului din București are loc deschiderea târgului de nunți Mariage fest. Evenimentul este ultimul din acest sezon, considerat astfel o șansă unică pentru viitorii miri să aleagă cele mai bune și avantajoase opțiuni.  În cadrul târgului se vor regăsi expozanți din toate domeniile de interes legate de organizarea unei nunți.

Începe târgul de nunți Mariagefest

Dacă te pregătești pentru ziua specială a vieții tale în acest an sau chiar cel viitor, cu siguranță I nevoie de un spectru larg din care să faci alegerile. Târgul de nunți este cadrul ideal care îți pune la dispoziție o varietate de opțiuni legate de organizarea marelui eveniment. Rochiile de mireasă, costumul de mire, invitațiile, aranjamentele florale, decorurile sau chiar locațiile se reunesc la Mariagefest. Târgul este organizat la Palatul Parlamentului din Capitală și va reuni numeroși agenți economici ce țin de sfera de interes în materie de nunți.

Reduceri de până la 90%

Organizatorii au anunțat că majoritatea expozanților vin cu oferte atractive de preț pentru viitorii miri. În unele cazuri vor exista reduceri de până la 90%.

În ceea ce privește reducerile la rochiile pentru mirese, acestea vor fi aplicate doar vineri. De altfel, în cadrul evenimentului, doritorii vor putea degusta gratuit delicii fine care ar putea fi incluse în meniul de nuntă.

Târgul de nunți de la Palatul Parlamentului reunește peste 200 de expozanți din toată țara.

Ce se poartă în acest an în materie de nunți?

După anii de pandemie, evenimentele au revenit asemenea unui adevărat „boom” pe piață. La capitolul nunți, moda a luat o amploarea deosebită, atât legat de organizare cât și de cromatică sau stil. Astfel, dacă până acum, evenimentul era asociat cu o coloristică alb, bej, roz pudră, acum se poartă culorile îndrăznețe. La mare cerere este verdele închis pe care mirii îl aleg atunci când vine vorba de decorul sălii sau al meselor. Totodată de la ballroom, acum se poartă nunțile în stil italienesc în locații aparte precum hambarurile, plaja, aer liber.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.