Reclamă
Reclamă

Cu toții așteptăm cu nerăbdare sărbătorile de iarnă, luminițele, turta dulce, vinul fiert, timpul petrecut cu familia, și nu numai. Pentru a ne simți cât mai aproape de familie și de copilărie, oficialii Municipiului Brașov au decorat și în acest an centrul Brașovului și toate străzile orașului cu luminițe și decorațiuni de tot felul.

Dacă la Sibiu deja a avut loc deschiderea Târgului de Crăciun, la Brașov se lasă așteptată această activitate, devenind o tradiție aprinderea luminilor festive pe data de 1 Decembrie.

Oficialii au declarat într-o postare pe Facebook următoarele:

Momentul festiv al aprinderilor luminilor de sărbători reunește an de an mii de oameni în jurul bradul din Piața Sfatului. Anul acesta, brașovenii au un motiv dublu de sărbătoare pe 1 decembrie: celebrarea Zilei Naționale, dar și inaugurarea Orașului din Poveste. Știm cu toții ca bucuria Crăciunului este și mai mare atunci când ești alături de cei dragi, în locurile pe cale pe iubești, de aceea vă așteptăm și de această dată alături de noi.”

Reclamă

Cu alte cuvinte, toți cei care sunt în trecere prin Brașov weekendul viitor, sunt invitați la ora 17:30 în Piața Sfatului pentru a da startul unui nou târg de Crăciun.

În program sunt prezente și reprezentări artistice precum: Corul „Unison”, Filarmonica și Opera Brașov și „Concert Dacika”.

Sunt așteptați la fel ca în anii trecuți o mulțime de turiști străini care vor descoperi tradițiile și obiceiurile noastre.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro