Pe 20 noiembrie 2022 s-a deschis Târgul de Crăciun din București. Iată câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru delicatesele de la căsuțe.

S-a dat startul celei mai frumoase perioade din an! Orașele mari organizează târguri de Crăciun impresionante, în care atât copiii, cât și adulții, se simt ca în basme. 

În București s-a deschis Târgul de Crăciun din Piața Constituției ieri, 20 noiembrie 2022. Iată ce sume de bani trebuie să scoateți din buzunar dacă vreți să îl vizitați. Trebuie precizat că intrarea este gratuită. 

Intrare gratuită la Târgul de Crăciun București

Târgul de Crăciun din București și-a deschis porțile ieri, 20 noiembrie 2022. Persoanele care vor să îl viziteze trebuie să se pună la curent cu prețurile, mai ales că în ultima perioadă toate prețurile au explodat.  

Târgul de Crăciun din București se regăsește în Piața Constituției. Acesta este deschis în perioada 20 noiembrie 2022 și 26 decembrie 2022. Spre deosebire de anul trecut, anul acesta, intrarea este gratuită.  

Deși afară încă nu a nins, odată ajuns în Târgurile de Crăciun din țară intri imediat în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Chiar dacă gradele încă nu sunt cu minus, oamenii doresc să guste vinul fiert, dar și bunătățile găsite la căsuțele din târg. Prețurile au crescu și aici. 

Târgul de Crăciun București 2022 | Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru un pahar cu vin fiert. Este șocant

Câți bani trebuie să scoți din buzunar

Astfel, vizitatorii care vor să servească un pahar de vin fiert, conform Cancan.ro, trebuie să scoată din buzunar suma de 10 lei. Și cei care vor doar o simplă sticlă de apă sau o sticlă de suc trebuie să scoată dublu din buzunar. Atât apa, cât și sucul, costă 6 lei. Persoanele pofticioase, care vor să mănânce gogoși umplute cu gem, brânză, sau plăcinte, trebuie să scoată din buzunar sume cuprinse între 9 și 15 lei. 

Anul acesta va fi deschis și patinoarul. O oră de distracție costă 20 de lei. De asemenea, și închirierea patinelor costă, tot 20 de lei. Pentru părinții cu copii mici, în Piața Constituției a fost amplasat și un carusel. Un bilet costă 10 lei.  

Anul trecut au fost tensiuni mari cu privire la Târgul de Crăciun din București. Acesta a fost amplasat în Piața Universității, iar accesul nu era gratuit. Doar copiii cu vârsta de până la 12 ani aveau intrare gratuită. După vârsta de 12 ani, biletul costa 5 sau 7 lei, în funcție de locul unde era achiziționat, fizic sau online.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.