După 26 de ani de actorie, Tania Popa a intrat în lumea regizorilor. Deși are o vastă experiență ca și actriță, nu a crezut vreodată că va fi așa de grea munca de regizor.

Este vorba despre piesa „Ghici cine te sună?!”,piesă pe care și-a dorit foarte mult să o regizeze, iar spectacolul va avea lor la Teatrul Elisabeta, pe data de 16 și 18 octombrie. Taniei i-a venit ideea de a face această piesă după firul acțiunii din filmul italian „Perfetti Sconosciuti”.

Ea și-a făcut cunoscută dorința de a regiza această piesă și le-a propus colegilor de scenă, să joace alături de ea, în primul ei spectacol ca regizoare.

Acum vede totul cu alți ochi de când lucrează în regie și pare să îi înteleagă mult mai bine pe regizori. Tania regizează acum primul spectacol dar nu vrea să se lase de actorie. Ea a rămas foarte impresionată de acest cunoscut film italian și de aceea a vrut să lucreze acum la acest proiect dar iubește la fel de mult și actoria. Nu se știe dacă va continua cu regia sau dacă, după ce își va satisface dorința de a regiza această piesă, se va liniști.