O tânără mămică a fost găsită spânzurată acasă de iubitul ei la câteva ore după ce s-au certat la o nuntă.

Emily Evans, 27 de ani, și partenerul ei, Steven Davis, au discutat despre „afirmații mărunte” care „au degenerat rapid și au devenit dureroase”, a auzit Curtea Coronerului din Black Country .

Cuplul a părăsit recepția care a avut loc la un pub din Wolverhampton separat, cu Emily optând să conducă mașina iubitului ei spre casa lor din Walsall, West Midlands.

După ce perechea s-a întors acasă, domnul Davis era la etaj și Emily a ieșit înapoi în afara casei lor pentru a lua țigările din mașină. Dar nu a putut să se întoarcă în casă după ce ușa s-a încuiat automat în spatele ei. Apoi a folosit un ornament de grădină pentru a zdrobi geamul mașinii lui Steven, relatează Birmingham Live.

Domnul Davis a declarat că a părăsit casa pentru a conduce mașina avariată către un magazin de proximitate. În timp ce era departe de casa lor, el a recunoscut că i-a trimis mesaje „neplăcute” prietenei sale și că a zăpăcit-o despre o postare pe Facebook despre care a susținut că a fost infidelă.

Când s-a întors acasă mai târziu în seara aceea, a descoperit trupul lui Emily. A fost găsită spânzurată chiar înainte de ora 21.30

Domnul Davis, a spus despre prietena sa: „A fost mereu fericită, am fost fericiți de cele mai multe ori. Am început să ne vedem în mai 2018. A fost bine, am avut certuri, dar de cele mai multe ori a fost bine. Practic ne-am certat despre relațiile anterioare.”