O tânără în vârstă de 24 de ani a fost dată dispărută din luna Mai, trupul fetei fiind găsit în deșert, într-o cutie, notează canal1.com.co, potrivit Libertatea.

Esmeralda Gonzales locuia în Las Vegas și lucra în industria filmelor porno, însă nu era numai actriță, ci și influencer, iar înainte de dispariție casa îi fusese prădată.

De moartea femeii, principalul suspect ar fi vecinul său în vârstă de 45 de ani

În ultimele luni, familia și autoritățile au tot căutat-o pe Esmeralda, însă neavând succes. Abia luna aceasta trupul neînsuflețit a fost găsit în deșertul Nevada, acesta aflându-se deja în stare de descompunere, într-o cutie de lemn umplută cu beton.

Femeia, conform anchetatorilor, a fost strangulată și otrăvită de bărbat, Cassandra Basconesc, știută drept Cassandra Garrett, fiindu-i complice.

Esmeralda Gonzalez ar fi consumat droguri în casa făptașului și a început să aibă un comportament ciudat, bărbatul legând-o apoi pe aceasta de pat. Când s-a văzut dezlegată, l-a lovit cu pumnul și l-a amenințat că o să spună poliției totul, fapt ce l-a provocat s-o stranguleze, ulterior otrăvind-o cu soluția de curățat piscina, ceea ce i-a provocat decesul.