Pe străzile din Slatina, pericolul zace în locuri neașteptate. O tânără de 26 de ani a lăsat în urmă distrugere și întrebări, după ce a lovit 6 mașini parcate pe strada Unirii, având în sânge alcool și trei tipuri de droguri.

Un Incident Șocant, Fără Victime

Miercuri, 23 august, la ora 22.10, o tânără din Slatina a făcut praf 6 mașini parcate. Polițiștii care au ajuns la fața locului au observat comportamentul suspect al șoferiței care se vedea ca este drogata. Din fericire, nu au existat victime, doar pagube materiale.

Testată cu etilotestul, tânăra a avut o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aparatul drugtest a indicat prezența a trei substanțe psihoactive: MDMA, MTD și KET. Un adevărat cocktail al dezastrului care putea transforma seara într-o tragedie.

Consecințe Grave: Un Dosar Penal

Tânăra a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice. Autoritățile doresc să stabilească cu exactitate alcoolemia și prezența substanțelor în organism.

Politiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe. Un avertisment dur pentru cei care consideră că pot încălca legea fără consecințe.

Comunitatea Îngrijorată

Locuitorii din Slatina sunt îngrijorați de astfel de incidente. Conștienți de pericolul din trafic, mulți cer măsuri mai stricte pentru prevenirea astfel de cazuri. Evenimentul ridică întrebări grave despre siguranța pe șosele și responsabilitatea fiecărui șofer.

Faptul că nimeni nu a fost rănit este o consolare, dar nu șterge teama și întrebările care persistă. Pericolul este real și fiecare dintre noi are responsabilitatea de a conduce cu grijă și responsabilitate.

Din păcate, cazurile de inconștiență în trafic sunt tot mai prezente pe șoselele noastre, și se pare că nu se încheie odată cu moartea unor oameni nevinovați. Este un apel la vigilență și responsabilitate, un semnal de alarmă pentru toți cei care se aventurează pe drumurile din țară.