Anchetatorii iau în calcul mai multe piste în încercarea de a o găsi pe adolescentă

S-au scurs săptămâni întregi de când Angelika Maurer este de negăsit. Tânăra, originară dintr-o localitate din județul a dispărut în Sibiu, acolo unde era studentă în cadrul unei unități școlare cu profil teologic catolic.  De atunci, anchetatorii încearcă din răsputeri să îi dea de urmă însă fără nici un rezultat. Aceștia și-au îndreptat acum atenția spre o nouă pistă. Astfel, Angelika este căutată inclusiv în lacul din parcul Astra.

Angelika Maurer căutată în lacul Astra din Sibiu

Investigatorii au decis să caute și în lacul respectiv având în vedere că acesta se află în pădurea Dumbrava, acolo unde au fost găsite mai multe obiecte personale care aparțin fetei.

Oamenii legii au găsit în perimetrul respectiv un telefon mobil închis, ochelarii de vedere precum și portofelul cu bani și carduri.

Oamenii legii au decis să caute și în lac după ce au concluzionat că adolescenta ar fi trecut prin gardul din jurul muzeului satului din Dumbrava. În zona respectivă nu există poziționate camere de supraveghere, astfel că anchetatorii se văd nevoiți să ia în calcul toate pistele.

Scafandrii cu experiență ajutați de pompieri au căutat prin apele reci ale lacului. Aceștia au avut și un ajutor în plus, utilizând o cameră video cu rezoluție mare. Cu toate acestea, echipele de căutare nu au reușit să găsească nici un indiciu care să ducă la Angelika.

Familia nu i-a observat lipsa

Tânăra locuia în Sibiu, acolo unde frecventa cursurile unei unități școlare cu profil teologic. Originară dintr-un sat din județul Brașov, aceasta ajungea destul de rar acasă. Probabil acesta este motivul pentru care lipsa Angelikăi nu a fost sesizată de familie decât după zile bune de la dispariție. Mai exact, aceasta a fost văzută ultima dată pe 8 februarie. Fratele tinerei a căutat-o la căminul din Sibiu abia pe data de 14.

Căutările tinerei vor continua

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.