Vlogger-ul Colo, pe numele său Alexandru Bălan a stârnit un adevărat scandal după ce un video în care el instiga la viol împotriva fetelor de 15 - 16 ani a ajuns viral și a atras indignarea publicului.

Printre cei care au luat atitudine împotriva vlogger-ului a fost asociația Filia. Reprezentanți asociației au depus o plângere împotriva lui Colo.

Fanii lui Colo fac amenințări

Tânăra care a redactat plângerea penală împotriva influencer-ului a dezvăluit recent că a fost amenințată de fanii acestuia. Andrada Cilibiu, care a scris plângerea în numele centrului Filia a povestit cum a primit amenințări și jigniri, și chiar i s-a spus că va fi violată. Aceste amenințări au fost făcute de cei care îl susțin pe Colo. Plângere penală a fost depus de cei de la Filia la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1, împotriva vlogger-ului după ce organizația a descoperit că în clipurile sale Alexandru Bălan, instiga la violență împotriva și agresiune sexuală împotriva femeilor.

Acest lucru nu a fost pe placul fanilor, lui Colo care au lăsat o serie de amenințări la adresa Andradei Cilibiu, pentru că a redactat plângerea.

Tânăra a făcut publică povestea pe contul ei de Facebook

„Ieri noapte cineva m-a ameninţat cu violul pe Instagram, la o poză cu mine având cinci ani, postată de ziua copilului. Asta după ce am fost repetat înjurată de băieţi de până în 16 ani din cauză că mi-am permis să redactez plângerea penală împotriva lui Alexandru «Colo» Bălan. Un altul m-a sunat toată noaptea şi mi-a trimis un vocal în care spunea «Cine e tăticul tău?» – parafrazând din discursul instigator la viol al lui Alexandru Bălan. Am fost făcută femeie proastă, handicapată, mu*stă etc. Sper că v-aţi convins cât de periculos este acest individ pentru publicul său ţintă. Sper că Youtube o să închidă cât mai repede contul“, a scris Andrada.

Acesta nu este singurul caz în care fanii vlogger-ului au reacționat în acest fel. Recent vlogger-ița Iulia Ioniță, a făcut un video în care a vorbit despre Colo. Și aici fanii au început să o atace, pentru a-și apăra idolul.

https://www.facebook.com/iullz/posts/3253281854693878

Share.