Reclamă
Reclamă

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost reținut de către anchetatorii din Ialomița, fiind acuzat că a folosit o diplomă de Bacalaureat falsificată pentru a se înscrie la o unitate de învățământ superior.

„Astfel, în perioada iunie-iulie 2024, polițiștii de investigare a criminalității economice au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 28 de ani, din comuna Grădiștea, care ar fi falsificat o diplomă de Bacalaureat. Ulterior, tânărul ar fi folosit diploma pentru a se înscrie la o unitate de învățământ superior. În cursul zilei de ieri, 3 iulie, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința tânărului, în urma căreia au fost descoperite și ridicate documente și bunuri de interes pentru cauză”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Urziceni, pentru comiterea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Reclamă

El va fi prezentat Judecătoriei Urziceni cu propunere de arestare preventivă. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro