Reclamă
Reclamă

Un tânăr de 18 ani a fost reținut de polițiști, fiind suspectat că a furat un lemur din incinta Grădinii Zoologice din Călărași. Animalul a fost găsit în viață, legat de picioare, într-o clădire abandonată din apropierea locuinței tânărului suspectat de furt.

Absența animalului din Grădina Zoologică Călărași a fost anunțată la 112, scrie News.ro. „Din verificările efectuate de polițiști s-a constatat faptul că persoane necunoscute, prin tăierea lacătului cu care era asigurată boxa animalelor, ar fi pătruns în interior și ar fi sustras o maimuță, specia Lemur. Cercetările desfășurate cu operativitate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, au condus la identificarea persoanei în cauză, respectiv un tânăr, de 18 ani, din municipiul Călărași. De asemenea, în urma căutărilor efectuate în zona unde locuiește persoana în cauză, maimuța a fost găsită într-o clădire abandonată, fiind legată de picioare”, transmit, vineri, oficialii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Tânărul suspectat de furt a fost reținut pentru 24 de ore, el fiind în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Reclamă

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro