Reclamă
Reclamă

Actrița Tamara Buciuceanu Botez s-a prezentat săptămâna trecută la spital, acuzând probleme de sănătate. Conform declarațiilor medicilor, aceasta are probleme cardiace, cunoscute acesteia de mai mulți ani, însă care s-au agravat în ultima perioadă.

În ciuda faptului că viața actriței nu a fost pusă în pericol, medicii de la spitalul Elias din București au insistat ca ea să rămână internată la Terapie Intensivă pentru câteva zile.

Tamara Buciuceanu este conștientă, nu are nevoie de ajutorul aparatelor medicale pentru a respira sau a se hrăni și vorbește cu ușurință. Deși are o vârstă destul de înaintată, 90 de ani, se pare că corpul actriței luptă foarte bine cu problemele de sănătate pe care ea le are.

Nu este foarte clar pentru cât timp va fi internată, dar medicii vor să facă investigații și să îi ofere cel mai bun tratament pentru boala cardiacă pe care o are. „Doamna comediei românești” va fi din nou în atenția publicului în cel mai scurt timp posibil.

Reclamă

 

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro