Florin Talpan iese din nou la atac după ce Ioan Andone a sus că nu au ce căuta în Ghencea și că noul stadion i-ar aparține lui Becali, inclusiv echipa Steaua.

Juristul CSA Steaua îi răspunde lui Andone, spunând că FCSB este o continuarea a echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în anul 1986.

Talpan a fost înfuriat de declarațiile fostului dinamovist și l-a atacat printr-un comunicat de presă.

„Nu înțeleg preocuparea vădită a unui dinamovist pentru Steaua. Ioan Andone ar trebui să se preocupe de Dinamo, al cărui club suferă în aceste zile. Oricum, părerea lui este irelevantă, la fel și declarațiile .

Ce este important este faptul că LPF și FRF încalcă hotărârile judecătorești și promovează meciuri precum Dinamo – FC Fcsb (n.r. FCSB)ca fiind „Eternul Derby”. Nu, „Eternul Derby” e meciul Steaua – Dinamo. A jucat Steaua weekendul trecut? Nu. Atunci, de ce informează greșit LPF? De ce îi dezinformează pe suporteri? Nu înteleg cum acceptă presa din România să publice informatii false si denaturate?

Intrebari la care sigur nu voi primi răspuns. În această țară exista persoane care fac alergie când vine vorba de respectarea legii. Nu Ioan Andone face legea in Romania! Ioan Andone trebuie sa respecte legea si dupa declaratiile acestuia vad ca nu prea o face, din contra este impotriva ei si a infaptuirii ei! Il informez ca instantele romane au decis pe aceasta tema si nu mai ma obosesc sa ii reiterez solutii de notorietate, din instanta!

Poate ar trebui sa inceapa sa studieze constitutia Romaniei, legea fundamentala , art. 124 și urm.): „Justiția este unică, imparțială si egală pentru toți”, „Judecătorii numiți de Președintele României sunt inamovibili, în condițiile legii”, și „Justiția se realizează prin Înalta Curte de Casație si Justiție si prin celelalte instanțe judecătorești stabilite de lege.” Nu ma infurie declaratiile facute de oricine se afla in anturajul celor de la fcsb. Sunt declaratiile unor persoane care nu respecta hotararile pronuntate de instantele de judecata si se opun infaptuirii justitiei!”, a spus Florin Talpan.