Antrenorul de fotbal a făcut publică prima imagine cu mezinul familiei. Iată cum arată rodul iubirii dintre el și Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf se poate declara un bărbat împlinit. Antrenorul de fotbal a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 47 de ani, prima aniversare la care a participat și cel de-al treilea fiu al său. 

Pe contul de Instagram al antrenorului de fotbal, se observă cu ușurință noile schimbări. Dacă înainte Reghe avea doar postări din lumea fotbalului, tematica s-a schimbat de ceva vreme. Laurențiu Reghecampf a postat pe Insta prima fotografie alături de iubita sa Corina și copilul lor.

Iată cum arată fiul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf

Fanii au rămas de-a dreptul surprinși să vadă prima imagine cu cel de-al treilea băiat al trenorului. Alături de iubita sa Corina Caciuc, lui Reghe i se poate citi fericirea în ochi. In imaginea postată pe rețelele de socializare, cei doi își țin copilul în brațe.

Instagram

Fotografia a adunat extrem de multe aprecieri și comentarii, semn că internauții au fost fascinați de imaginea de familie.

Laurențiu Reghecampf a mărturisit de ce s-a îndrăgostit de Corina Caciuc

Nu va fi uitat prea curând episodul despărțirii dintre antrenor și impresara Anamaria Prodan. Întreaga țară a rămas uimită de faptul că unul dintre cele mai puternice cupluri s-a destrămat.

În acea perioadă a devenit publică și relația lui Reghe cu Corina Caciuc, alături de care formează acum o familie. În prima sa apariție publică după despărțirea de Anamaria Prodan, antrenorul a vorbit despre noile schimbări din viața sa.

Despre Corina Caciuc oamenii au fost să afle cât mai multe detalii, venite din partea lui Reghe. Ei bine, acesta a povestit cum este iubita lui și ce anume i-a plăcut la ea.

social media

,,E o fată foarte sinceră, i-am spus asta de foarte multe ori, este enervant de sinceră, căpoasă, nu a ținut cont o secundă că sunt Reghecampf, n-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă și să plece.

Nu mi-a cerut niciodată să divorțez, nici acum nu-mi cere asta, nu am avut discuții pe tema asta. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, a spus Reghecampf, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!