Decizii neașteptate ale DIGI RCS-RDS

Informația a fost dezvăluită când mulți abonați din Iași au descoperit că unele dintre programele lor preferate lipsesc din grila de difuzare.

Lipsa oricărei notificări prealabile a accentuat stupoarea și a generat un sentiment de indignare. Întrebările au început să curgă, și au ajuns la urechile noastre: de ce ar face DIGI o astfel de mișcare fără un avertisment clar?

Unii abonați s-au deplasat la punctele de lucru Digi pentru a solicita clarificări. În timpul acestor vizite, abonații DIGI RCS-RDS au fost informați că pentru a accesa anumite programe trebuie să plătească un cost suplimentar. Această răsturnare de situație nu numai că a generat surprindere, dar a adâncit nemulțumirea și confuzia.

Impactul asupra abonaților

Marea majoritate a abonaților DIGI RCS-RDS s-au bazat pe o grilă de programe constantă în momentul încheierii contractelor lor. Prin urmare, această schimbare neașteptată a încălcat în mod clar așteptările și a perturbat programul lor obișnuit de vizionare.

De asemenea, a stârnit un val de nemulțumire în rândul abonaților. Aceștia consideră că Digi trebuia să respecte contractul încheiat, fără să îi supună unor modificări ale grilei de programe. Mulți sunt dezamăgiți că operatorul tv nu i-a anunțat în prealabil de schimbări.

Consecințele acestei decizii

Pentru a amplifica și mai mult valul de indignare, a ieșit la lumină că programul în cauză este nimeni altul decât Film Now, un post de televiziune iubit și apreciat de un mare segment al abonaților. Adesea comparat cu HBO datorită selecției sale bogate de filme de calitate, „Film Now” a fost un punct de referință pentru multe serile de film ale familiei românești.

Faptul că Film Now nu mai face parte din grila de bază a DIGI RCS-RDS este o veste care a luat prin surprindere mulți abonați. Dacă dorința de a vizionează postul persistă, utilizatorii se vor vedea nevoiți să scoată din buzunar o sumă suplimentară.

Astfel, sentimentul general de trădare și frustrare a crescut și mai mult. Nemulțumirile sunt tot mai vocale, iar abonații nu mai consideră serviciile oferite de DIGI RCS-RDS ca fiind în același raport calitate-preț care i-a atras în primul rând.