Reclamă
Reclamă

Sute de blocuri din București vor rămâne fără apă caldă în următoarea perioadă din cauza unor lucrări de reparații la rețeaua termică, anunță Termoenergetica. Intervențiile vor avea loc în cinci din cele șase sectoare ale Capitalei, afectând aproximativ 350 de blocuri.

Una dintre cele mai importante lucrări se desfășoară la conducta principală din zona Barbu Lăutaru și Turda, care va lăsa fără apă caldă 46 de blocuri. Termoenergetica estimează că acest disconfort va dura până miercuri seară.

De asemenea, o lucrare de durată mai mare este cea de la racordul Grivița 156, unde reparațiile vor împiedica furnizarea agentului termic până pe 10 iulie.

Reclamă

„Estimările privind durata lucrărilor sunt făcute înainte de începerea efectivă și ele se pot modifica”, a declarat Termoenergetica. Compania subliniază astfel posibilitatea unor prelungiri neprevăzute ale termenelor inițiale.

Restul blocurilor afectate de reparații sunt repartizate în Sectoarele 1, 2, 3, 5 și 6, iar cetățenii sunt sfătuiți să consulte comunicările oficiale ale Termoenergetica pentru actualizări ulterioare.

În concluzie, intervențiile Termoenergetica în rețeaua termică a Bucureștiului vor lăsa sute de blocuri fără apă caldă. Zona Barbu Lăutaru și Turda va fi afectată până miercuri seară, iar la racordul Grivița 156 reparațiile vor dura până pe 10 iulie. Estimările pot suferi modificări pe parcursul desfășurării lucrărilor.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro