Marele suspans al fanilor emisiunii de la Antena 1 a fost, din nou, spulberat.

„Chefi la cuțite” se apropie cu pași repezi de marea finală. Ediția cu deznodământul sezonului a fost deja filmată și, așa cum era de așteptat, a fost dezvăluit și marele câștigător.

„Chefi la cuțite” este una dintre cele mai urmărite emisiuni din grila celor de la Antena 1. Show-ul culinar se menține în topul preferințelor telespectatorilor de ani de zile și pare că nu dezamăgește niciodată. Sezonul trecut, Narcisa a fost cea care a plecat cu marele premiu acasă, iar fanii nu prea au fost încântați de alegerea juraților. Rămâne de văzut dacă același lucru se va întâmpla și acum.

Fanii emisiunilor difuzate pe TV sunt deja obișnuiți să afle detalii picante de pe Instagram. Nici emisiunea culinară de la Antena 1 nu a făcut excepție, de data asta. Celebrul cont de Instagram Viperele Vesele au dezvăluit cine va pleca acasă cu farfuria de aur în sezonul 10.

Surpriză pentru fanii „Chefi la cuțite”. S-a aflat cine a câștigat sezonul cu numărul 10
Arhivă presă

„Chefi la cuțite”, ediția finală, va fi difuzată pe 1 Decembrie

Se pare că sezonul acesta continuă tradiția, iar marea câștigătoare este Florica Boboi. Aceasta are o vastă experiență culinară și este stabilită de ani buni, împreună cu soțul ei, în Franța. Încă de când s-a înscris în competiție, acesta a declarat că 10 este numărul ei norocos și se pare că a avut dreptate.

„Papilele gustative ale celor trei chefi au suferit o transformare în al 10-lea sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”. După celebra și memorabila tocană țigănească a Narcisei Birjaru, tocană atât de lăudată și apreciată în sezonul 9 al emisiunii, a venit rândul „minunatelor” ecleruri, demne de premiul „Lingura de lemn a bucătăriei” sau „Zmeura de aur a gastronomiei” ale Floricutzei din Paris să fie premiate.

Așadar, sezonul 10 al emisiunii înregistrează evoluția de la Narcisa Birjaru din Hala Obor a Bucureștiului la Floricutza din Paris. Florica Boboi din echipa lui chef Sorin Bontea este câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii „Chefi la Cuțite”. Antena 1 ne iubește!”, au scris Viperele Vesele.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.