Surpriză în politică! Cine este candidatul Alianţei USR PLUS pentru funcţia de primar al oraşului Otopeni.

Alianţa USR PLUS şi-a desemnat candidatul comun pentru funcţia de primar al oraşului Otopeni. Propunerea Alianţei USR PLUS este avocata Mădălina Scurtu, membru al comunităţii Otopeni din 2013 şi membru PLUS din decembrie 2018.

Mădălina Scurtu este avocat specializat în litigii şi drept comercial, membru al Baroului Bucureşti din anul 2002. În anul 2009, a obţinut certificarea calităţii de mediator, iar în anul 2012, a celei de practician în insolvenţă. A intrat pentru prima dată în politică odată cu intrarea în PLUS. Este mamă a două fete.

„Am decis să candidez pentru funcţia de primar al oraşului Otopeni, pentru că întreaga activitate depusă în cadrul PLUS Otopeni din decembrie 2018, dublată de experienţa profesională de manager al unei firme de avocatură, mă face să cred că sunt pregătită să schimb Otopeniul. Viziunea mea este aceea a unei noi abordări a însuşi conceptului de administraţie publică: în calitate de primar, intenţia mea este de a implementa aşa-numita „administraţie prietenoasă”. Administraţia publică este în slujba cetăţenilor Otopeni şi aşa îmi doresc să fie percepută. În primul rând, primarul trebuie să fie alături de locuitorii oraşului, printre ei, în mod constant. Asta va conduce la creşterea încrederii locuitorilor Otopeni în administraţia publică şi în seriozitatea acesteia”, a declarat Mădălina Scurtu.

Lasă un răspuns

Un act de caritate aduce bucuria în peste 50 de familii din comuna Doiceşti. Despre ce este vorba şi cine este binefăcătorul?

Gabriela Cristea, făcută praf de fani dupa ce au vazut aceasta poza: ”Cum este posibil sa…”