Fără doare și poate, Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai iubiți maneliști din țară. Artistul a dobândit un mare succes de când a ajuns să fie îndrăgit de majoritatea românilor. Piesele sale au intrat de fiecare dată în trending pe YouTube, iar dacă stăm să ne gândim cum este întâmpinat la evenimentele pe care le onorează, nu mai încape loc de discuție. 

Spunem aceste lucruri, deoarece Tzancă are o comunitate impresionantă de fani, iar atunci când este văzut pe stradă, cei mai înfocați fani ai săi sunt în extaz. Acesta a fost și cazul unui tânăr, care l-a surprins de-a dreptul pe manelist cu gestul său. Mulți nu se așteptau la așa ceva!

Chipul lui Tzancă, regăsit pe o pereche de încălțăminte a unui fan înfocat

Se pare că din ce în ce mai mulți tineri sunt de-a dreptul fascinați de manelist. Drept pentru care, un fan al artistului i-a pregătit acestuia o surpriză de neimaginat. Se pare că tânărul îl îndrăgește atât de tare pe manelist, încât și-a desenat pe adidași portretul acestuia. Tzancă a fost de-a dreptul copleșit și a ținut să le arate tuturor pe rețelele de socializare ce fel de fani are.

Băiatul s-a descălțat în plină stradă și i-a arătat cântărețului că pe o pereche de adidași albi are desenat portretul său. Nimic nu putea fi mai „inedit”, nu-i așa? În plus, artistul i-a dat și un autograf tânărului, semnându-se cu un marker albastru lângă propriul chip.

@tzzzancauraganu♬ sunet original – Tzancă Uraganu

Cum au reacționat internauții

Internauții au rămas cu gura căscată atunci când au văzut imaginile. Fiecare s-a înghesuit să comenteze și să-și dea cu părerea despre acest lucru. Unii spun că gestul tânărului este de-a dreptul „disperat”, alții îl judecă aspru și îl numesc „penibil”.

Ceilalți se amuză copios, iar restul se dovedesc a fi nu prea politicoși atunci când vine vorba de celebrul manelist. Semn că nu tuturor le place de artist. Cu toate acestea însă, sunt extrem de mulți cei care îi încurajează muzica și se simt fascinați atunci când îl întâlnesc.