Cu pași repezi, se apropie marea petrecere de sfârșit de an, Revelionul. La trecerea dintre ani va fi în top regele audiențelor, binecunoscutul Dan Negru? Acesta este întrebat, tot mai des, în ultima perioadă dacă va apărea pe sticlă în noaptea consacrată, așa cum ne-a obișnuit. Acesta nu a ezitat să răspundă și chiar a făcut dezvăluiri despre show-ul dintre ani.

Renumitul moderator, Dan Negru, este celebrul organizator al revelioanelor maraton. Chiar dacă ne aflăm în mijlocul pandemiei, acesta a confirmat Revelionul 2022. Mai mult, a precizat că deja a început să sune mai mulți artiști din țara noastră pentru a putea pune la punct detaliile care au mai rămas pentru filmările Revelionului 2022.

„Pot să confirm faptul că se face al 22-Revelion! E complicat, pentru că trebuie să vedem de pe o zi pe alta ce se întâmplă. […] Dar am decis ca Revelionul lui Negru să se facă și anul acesta. Am văzut că au început deja să se viralizeze meme-urile despre asta! Am sunat la primii oameni, dar depindem foarte mult de tot ce se întâmplă cu regulile acestea sanitare. Și, pentru că e ticsit online-ul de întrebarea *Ce faceți de Revelion?*, pot s-o confirm. Hai cum cu mine și a 22-a oară”, a declarat Dan Negru pentru Cancan.ro.

Surpriză de proporții pentru telespectatori. Dan Negru a făcut anunțul: „Am și văzut că au început deja să se viralizeze meme-urile despre asta”
Fanatik.ro

Ca de obicei, Dan Negru își dorește să dea pe spate pe telespectatori cu petrecerile dintre ani. Prezentatorul promite publicului momente, de-a dreptul, speciale, la Revelionul 2022. Pe scenă, vor apărea și câțiva artiști de renume internațional.

Revelionul lui Negru, petrecere de top?

„Încercăm următoarea chestie: anul trecut, Revelionul a fot al doilea din Europa ca audiență după BBC, așa că miza pe care mi-am pus-o anul acesta e să-i bat pe englezi. Da, deci, target-ul pe care mi l-am pus este să fim peste BBC”, a mărturist Dan Negru pentru Cancan.ro.