Dan Negru și Horia Moculescu vor filma vineri împreună. Deși problemele de sănătate ale compozitorului l-au adus pe patul de spital, acesta va filma o emisiune cu Dan Negru.

Horia Moculescu a ieșit recent din spital, unde a fost internat din cauza unor probleme de sănătate. Suferă de TBC, iar în perioada sărbătorilor de iarnă a fost nevoit să stea internat mai multe zile în spital. Dan Negru a vorbit cu artistul. Se pare că avea vocea slăbită, însă vineri vor filma împreună. Ce a spus prezentatorul.

1. Dan Negru și Horia Moculescu vor filma o emisiune împreună

Fostul prezentator de la Antena 1 a spus că recent a vorbit cu Horia Moculescu. Compozitorul abia ieșise din spital și avea vocea stinsă. Dan Negru a mai spus că se vor întâlni și vineri vor filma împreună.

„Am vorbit ieri la telefon cu Horia Moculescu. Tocmai ieșise din spital și avea vocea stinsă… 84 de ani. I-am promis ca mâine ne întâlnim și vineri filmăm.„, a scris Dan Negru

social media

2. Compozitorul suferă de TBC

Desi s-a lăsat de fumat în urmă cu 22 de ani, problemele cu plămânii au apărut. În vârstă de 84 de ani, artistul a fost diagnosticat cu o formă gravă a boli. Acesta a mai declarat că este o persoană predispusă infectării cu noul virus.

„Sunt o ţintă, pentru COVID-19, am peste 80 de ani, am o boală de plămâni dobândită cu încredere şi cu entuziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă spunea actorul cu ceva timp în urmă.”, spunea Horia Moculescu într-un interviu mai vechi

3. Horia Moculescu: „M-am îmbolnăvit din cauza fumatului”

Deși s-a lăsat de acest viciu, problemele cu sănătatea au fost inevitabile.

„De 22 de ani n-am pus în gură nici trabuc, nici lulea, nici narghilea nici nimic. Nu mai fumez! În schimb, boala asta există și am un lanț de oxigen și îmi pare foarte rău că-l am. Că nu este la îndemâna omului normal să-i lipsească oxigenul. Dar de acolo până la a mă interna, pentru că m-am îmbolnăvit din cauza fumatului de care nu mă pot lăsa, mă apucă disperarea. Pentru că nu e așa.”, spus la „Exlusiv VIP”