Surorile Gabor, Monica și Ramona, au lipsit de la inmormantarea tatalui. Singura care l-a condus pe ultimul drum a fost Alina, fiica cea mare a lui Emil Gabor. De ce au lipsit celelalte doua fete? Se pare ca acestea au avut un motiv intemeiat. Un bun prieten de-al tatalui lor a facut astazi declaratii si a vorbit despre cele doua femei, dar si despre ultimele clipe din viata barbatului.

Emil Gabor a fost înmormantat astazi la Bacau, langa fosta lui sotie. Surorile Gabor au fost marile absente, insa acestea sunt daramate de durere. Cel mai bun prieten al lui Emil a facut confesiuni cutremuratoare. Se pare ca fetele nu au putut sa se intoarca in tara din cauza restrictiilor cauzate de pandemie. Tinand cont ca Monica locuieste in America, iar Ramona în Dubai, cele doua nu ar fi avut cu ce sa ajunga pentru a isi vedea tatal pentru ultima oara.

Ultimele zile din viata lui Emil Gabor

Cel mai bun prieten al lui Emil Gabor a povestit si cum au decurs ultimele zile din viata tatalui surorilor Gabor. Potrivit acestuia, barbatul avea probleme grave la plamani. In ultimele zile din viata nici macar nu putea sa mai mearga si se plangea ca se simte din ce in ce mai rau. Prietenul lui a mai transmis ca Emil Gabor era foarte slabit, iar din acest motiv a facut si infarct si s-a stins din viata.

„El era cam slăbuţ, adică nu mai mânca şi l-au găsit la 2:30 dimineaţa decedat. Fetele n-au putut să vină, pentru că nu au voie din America să vină! Au filmat acolo cu telefonul, au fost în direct. Avea probleme cu plămânii, era tensionat, nu mai putea să meargă în ultima perioadă. Era bolnav rău. Îmi spunea că îmi e rău, mă dor oasele”, a povestit prietenul lui Emil Gabor la Antena Stars.